Minta vétel

 2013.03.22. 09:09

S01 E09 - 2007.09.28

A megfelelő kivizsgálás, és előkészítés után helyi érzéstelenítésben végzett, UH vezérelt mintavétel megtörtént.

Nna. az ember fogja magát, és némi ruhával, és piperével felszerelkezve jelentkezik a kórházban. Éhgyomorra: nem eszik, nem iszik. Kicsit izgul, mert azt hallotta, hogy nem fáj, csak egy kicsit, és inkább utána.

Koradélután lesétál az ultrahangvizsgálóba, ahol a professzor és az ő asszisztense már várja kedvesen. Feldobja magát az ágyra, és szépen lefertőtlenitik, előkészítik a vizsgálót teljesen sterilbe. Amikor előkerülnek a tűk, hogy - Professzor úr, melyikkel szeretné? - A vastagabbal, mert olyan szépen elől van! - na akkor már ideges. Azon elmélkedik, miért nem kapott egy kis nyugtatót, mert midjárt szétveti az izgalom... rossz értelemben.

Professzor úr felszippantja a giga méretű lidocaint, és beledöfi a hasába. Nem szarozik, sity-sutty döf, jó mélyen. Nna ez is megvolt.

Még kicsit szöszmötölnek, steril cuccok, meg miegyéb, aztán megtörténik. Nem tart sokáig négyszer szúrnak. Sajnos a harmadik szúrásnál nem bírtam uralkodni magamon, így meg kellett ismételni. Tehát önuralom!!! Ezt még tanulnom kell az életben, ha jót akarok. 

Brutális volt, túl vagyok rajta. Mivel átszurták a hashártyát (persze..), ezért (most már tudom) nagyon fájt a vállam, mert az oda sugárzik.

Minden a legnagyobb rendben történt, utóvérzés nuku, én szépen haza. Otthon ki tudja miért két nap mulva beszédül, és hányingerkedés, hát vissza a kórházba, de persze nem történt semmi komoly. Lelki okok valószínü. Végre otthon. Végleg.

A szövettani vizsgálat elkészült, amely szerint a kindertojás marad, nem kell megoperálni, teljesen jó fajta. Negyedévente kontroll, egy év mulva félévente. Közben szülhetek akár ötöt, ehetek, ihatok, sportolhatok!

Kimondom: MEGÉRTE A BÖKÉS!

       (Professzoromnak)

Jaj, hogy állsz ott? Fehérebben
     Mint patyolat a napon!
  A szemecskéd félve rebben...
    No, ne félj! Nem harapom
      Le az orrod, aranyom,
   Sem az arcod ékességén
 Nem esik baj... Csak nagyon
  Megdöflek a versem végén!

 

-- és így is lett! :)


Aktuál:

.Fájdalommal és megrendülve értesültem Regöly professzor 2009. július 27-én, hirtelen gyorsasággal bekövetkezett haláláról. Kiváló tehetsége és szorgalma, aktivitása és elkötelezettsége szakmai munkájában, szervezőképessége és sokirányú tevékenysége, humánus magatartása és hatalmas teherbírása messze híres volt.

prof.jpg

Drága Doktor Úr! Isten nyugosztaljon! 

Címkék: S01

A bejegyzés trackback címe:

https://persze-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr145162053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása