tulajdonképpen nincs jó kedvem

 2013.11.14. 10:37

Tulajdonképpen már meg sem tudom számolni hány hete küzdünk a betegséggel. Tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy ez egy és ugyanaz, vagy hetente valami más, és Valaki más kapja el.. Mi egymástól.

Illetve. Én speciel még nem.

Imádkozom az Úrhoz, hogy legyen kegyelmes és irgalmas, őrizzen meg egészségben ha lehet, és én cserébe mindent meg teszek ami tőlem telik ennek érdekében. És. Annak érdekében is, hogy a családtagjaim minél hamarabb meggyógyuljanak.

Tulajdonképpen már nem is emlékszem hogy kezdődött, meg mindegy is. Zsinórban.

Tomi - Dani - Bubu - Tomi.. most Tomi a fül-orr-gégészeten várja, hogy megvizsgálják, mert.

Tegnap lázasan került háziorvoshoz, kapott antibiotikumot, azt jött haza. Éjjel durván köhögött, na gondoltam ez nem lesz így jó... az a bizonyos köhögés, amit a szomszédban a harmadikon Vercsiék is meghallanak... Mondja reggel ő véreset köp. Majd fürdés közben megint.. durva, megnéztem.. mondtam: telefon, most!

A háziorvos szabadságon van jöv.keddig. most csütörtök van. Ok. Tomi menjen a kerületi fül-gégészhez, aki ad majd beutalót a tüdőgondozóba, és remélhetőleg meg is vizsgálja. Ja, szédeleg. jó lenne nem várni már megint uszkve 3 órát, hogy tovább álljon a tüdősökhöz szintén várni, hogy megnézzék.

Ilyenkor nincs valami ami felülírja a szabályt, hogy az jön, aki előbb?? Fontossági sorrend? További vizsgálatok miatt? Vagy mert összeesik a 120 kilójával a kövön?

Tulajdonképpen oda is kellene egy jó szociális munkás, aki.

Címkék: állapot S02 szoc.munka

A bejegyzés trackback címe:

https://persze-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr205632686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása